Conditii de utilizare

Acest site www.pmaccess.ro a fost dezvoltat de Project Management Access SRL ca o sursa generala de informare si prezentare in ceea ce priveste trainingurile si serviciile de consultanta oferite in domeniul managementului de proiect. Prin accesarea acestui site si a informatiilor prezentate aici confirmi ca ai citit, inteles, acceptat si agreat urmatoarele:inter-title

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.pmaccess.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor asa cum este mentionat in legislatia romaneasca.

Acest site este detinut si intretinut de catre Project Management Access SRL. Prin urmare toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind orice material si informatie prezentate in acest site apartin Project Management Access SRL.

Project Management Access SRL isi rezerva toate drepturile referitoare la cele mentionate mai sus si, la nevoie va folosi aceste drepturi in limitele permise de legislatia romaneasca. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Project Management Access SRL.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Project Management Access SRL, pot fi utilizate de catre Project Management Access SRL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Project Management Access SRL catre orice tip de autoritati in cazul in care acest lucru este solicitat.

Toate informatiile de pe acest site sunt prezentate in scop informativ. Fiind vorba de informatii generale exista posibilitatea ca acestea sa nu aiba relevanta in cazuri particulare.

Responsabilitate

Project Management Access SRL nu va raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa prezentei tale sau a oricarei alte parti pe acest site, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde. Orice fel de pagube cauzate de erori, omisiuni, defectiuni sau intarzieri in transmitere, virusi si/sau orice alti factori similari nu intra in responsabilitatea noastra.

Project Management Access SRL face tot posibilul ca informatiile prezentate pe acest site sa fie corecte, insa nu vom putea fi responsabili de posibile erori sau inexactitati care pot aparea pe acest site. Vizitatorii acestui site sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Uneori va putem oferi informatii catre alte siteuri prin intermediul linkurilor. Acestea au scopul exclusiv de a avea acces mai rapid asupra informatiilor. Project Management Access SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor externe si/sau pentru serviciile promovate prin intermediul acestor site-uri.

Toate informatiile de pe acest site sunt prezentate in scop informativ. Fiind vorba de informatii generale exista posibilitatea ca acestea sa nu aiba relevanta in cazuri particulare.

Aspecte juridice

Orice sesizari legate de utilizarea acestui site, a continutului si/sau a materialelor prezentate sunt guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Prin urmare va rugam sa reveniti periodic in aceasta sectiune pentru a reciti termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Project Management Access SRL nu este in nici un fel responsabila pentru orice fel de pagube directe sau indirecte ca urmare a vizitelor dvs. pe acest site, incluzand aici, dar fara a se limita la defectarea computerului dumneavoastra.