Iti multumim pentru vizita pe site-ul www.pmaccess.ro. Speram sa fii incantat(a) sa afli mai multe informatii despre trainingurile si serviciile noastre de consultanta in domeniul managementului de proiect si sa gasesti aici informatii utile.

Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica si luam toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii potentialelor date cu caracter personal pe care ni le oferi.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul la serviciul de Newsletter este gratuit si necesita inregistrarea prin intermediul adresei de email, pe care va trebui ulterior sa o confirmi accesand direct linkul trimis in casuta ta de email. Te poti dezabona oricand de la newsletter-ul nostru. Daca vrei sa faci acest lucru te rugam sa ne trimiti un email cu subiectul ‘dezabonare’ la office@pmaccess.ro

Colectarea datelor personale poate avea ca scop:

  • oferirea de informaţii referitoare la trainingurile si serviciile de consultanta in management de proiect ale Project Management Access SRL
  • crearea/generarea unui continut relevant pe acest site in raport cu nevoile vizitatorilor sai
  • crearea/dezvoltarea unui site mai accesibil si mai functional si in raport cu nevoile si dorintele vizitatorilor sai
  • identificarea unor tendinte generale referitoare la site-ul www.pmaccess.ro
  • informatii cu privire la servicii, produse, oferte promotionale, precum si alte informatii adiacente acestui domeniu.

Site-uri ale tertilor

Site-ul poate contine referinte/link-uri catre alte site-uri ce nu sunt in proprietatea noastra. Acestea iti sunt oferite pentru ca le-am considerat utile pentru tine si/sau compania pe care o reprezinti.

Responsabilitatea privind politicile de confidentialitate ale acestor siteuri revine in exclusivitate proprietarilor siteurilor respective.

Informatii personale

Acest site se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor, persoanelor juridice. Informatiile personale obtinute nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute sau permise de legislatia romaneasca.

Contact

Pentru orice intrebari referitoare la site-ul nostru te rugam sa ne contactezi la office@pmaccess.ro