Trainingul este compus din 12 module a cate 3 ore care se vor desfasura in fiecare joi intre orele 18 si 21. Fiecare modul prezintă doua concepte fundamentale de Project Management. Între module, in fiecare săptamână, cursanții trebuie să lucreze individual pe template-urile prezentate și să trimită lucrarea către tutorele de curs. Toate aceste lucrari vor fi integrate într-un proiect al cursantului, care este condiție eliminatorie pentru participarea la testul final si respectiv obținerea diplomei de absolvire.

De ce sa participi la cursul Learning PM by examples

 • Este un curs de familiarizare cu termeni și concepte specifice project management
 • Prezintă principalele cunoștinte, metode și instrumente prin parcurgerea unui exemplu concret de proiect abordat intr-un ciclu de viata predictiv, din faza de selectie a proiectului și până la închiderea acestuia
 • Te implică în mod direct în utilizarea principalelor template-uri de documente de proiect abordat intr-un ciclu de viata predictiv, prin lucru individual săptamânal pe acestea
 • Iți pregătește vocabularul și bagajul de cunostințe specifice project management, pentru o carieră in project management și obținerea de certificari ulterioare

Traineri

Urmatoarele sesiuni de training Learning PM by examples

Perioada Locatie Trainer Locuri
Live Online, in fiecare joi 18.00 – 21.00 DANIEL BURGHELEA 0 Inscrie-te

700 EUR + TVA

Cui i se adreseaza trainingul

Manageri de proiect, membri ai echipelor de proiect, antreprenori sau specialisti, care doresc să își fundamenteze cunoștintele, să își gestioneze mai bine activitațile sau să înceapă o carieră în domeniul managementului de proiect.

Structura si durata cursului

 • Ziua
  1
  Prezentare concepte: Project Charter, Assumption Log Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  2
  Prezentare concepte: Stakeholder Register, Requirements Traceability Matrix Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  3
  Prezentare concepte: Project Scope Statement, WBS Diagram Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  4
  Prezentare concepte: Milestone List, Activities List & Attributes Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  5
  Prezentare concepte: Activities Cost Estimates, Human Resources Plan Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  6
  Prezentare concepte: Team Charter, Risk Register Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  7
  Prezentare concepte: Project Management Plan, Statement of Work Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  8
  Prezentare concepte: Change Request, Change Log Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  9
  Prezentare concepte: Issue Log, Employee Annual Review Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  10
  Prezentare concepte: Perfomance Report, Stakeholders Engagement Matrix Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  11
  Prezentare concepte: Project Status Report, Project Acceptance Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  12
  Prezentare concepte: Post Project Review, Lessons Learned Lucru individual pe cele doua template-uri, completare și transmitere către tutorele de curs a documentelor, în cadrul proiectului cursantului.
 • Ziua
  13
  Test cu 60 de intrebari grilă, pe durata a 2 h, la două săptămâni după finalizarea cursului. Pentru accesul la test, candidatii trebuie sa aibă finalizat proiectul, cu toate livrabilele pregătite pe parcursul cursului.